10a SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA

2,3 i 4 de maig de 1995

Aquesta edició es va celebrar a la sala de projeccions del Museu Municipal de Badalona, aleshores existia un càrrec anomenat Vicepresident del Servei Municipal d’Esports que, encara que sembli estrany, l’ocupava una dona excepcional anomenada Pilar Cantero i Aragon a la qual li estem molt agraïts per tota la col·laboració prestada al nostre projecte.

Durant aquesta edició va haver una petita exposició sobre els deu anys de la Setmana de Muntanyisme de Badalona i també una altra de fotografies de gran format sobre l’alpinisme glacial cedides per Joan Quintana i Paredes.

Bíptic 10a Setmana Muntanyisme de BDN

El dimarts 2 de maig s’encetava la 10a edició amb la projecció de RAMON PORTILLA  Las 7 Cumbres. Aquest gran alpinista espanyol, que potser és més conegut pel fet de ser habitual el el programa de televisió “Al Filo de lo Imposible”, que per les seves interessants activitats alpinístiques. No obstant aixó, va passar a ser actualitat en els mitjans de comunicació pel fet de ser el primer alpinista espanyol a dur a terme l’ascensió dels cims més alts de cada continent, els set cims, que presentà en aquesta edició.

Dimecres 3 ens acompanya  CARLOS SORIA i ens presenta 35 Años de Alpinismo.


Continuant amb el nostre interès de les darreres edicions per recuperar la memòria històrico-alpinística del pais, comptarem amb la presència del que probablement és l’alpinista de la dècada dels seixanta més actiu i amb més alt nivell del pais, de qui, per sobre de tot, és envejable la gran il.lusió amb què continua emprenent activitats de gran dificultat després de 35 anys.

Dijous 4 tornem a tenir al nostre amic JOAN QUINTANA amb qui fa 10 anys vam començar aquest cicle amb una de les seves projeccions sobre una de les modalitats més espectaculars de l’esport de les alturas: l’alpinisme glacial. Ara, passats deu anys hem volgut retrobar-nos amb el que llavors ja era i continua sent l’alpinista glacial més representatiu del pais. Ens presenta Gel Vertical.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s