.8a SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA

3, 4, 5 i 6 de maig de 1993

El 3 de maig s’obre el cicle amb una reflexió sobre el món de l’alpinisme, un recorregut a través de la història de l’alpinisme. Les llegendes, els alpinistes de l’edat d’or, les muntanyes històriques, la política, el romanticisme, l’esport… On va l’alpinisme ? a càrrec de Isidre Rodrigo.

Tríptic de la VIIIa Setmana

Dimarts 4 en Xavi Llongueras ens mostra el seu viatge en bicicleta de Katmandu a Lhasa, capital del Tíbet, pujant a 5.220 m d’alçada per superar la serralada de l’Himàlaia, durant setze dies i en plena època monsònica.

Xavi Llongueras

Dimecres 5 tenim una visió desenfadada de l’escalada de cascades de glaç. Un recorregut per les principals zones de cascades dels Pirineus  (Pedraforca, Boí, Izas, Gavarnie, Bielsa, Benasc) Els grans salts d’aigua glaçada a França (Malaval, Ceillac, Freissinières…) i les cascades de la val Varaita a Itàlia. Quan L’Aigua Dorm a càrrec dels alpinistes de l’Agrupació Excursionista Bufalà.

Malaval

Dijous 6 gaudim d’una nova via d’escalada al Mont Proboscis. Una impresionant paret de 700 m situada al cercla de les Inescables al Canadà. Desprès, el descens en rafting del Nahanni River al llarga de 8 dies a càrrec de Joaquin Olmo amb la seva projecció anomenada Mont Proboscis_Nahanni River.

Joaquim Olmo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s