.3a SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA

16, 17, 18 i 19 de maig de 1988

El primer dia 16 de maig es projecta Ópera Vertical de Patrick Edlinger.

Un vídeo d’escala extrema en format de gran pantalla. A continuació  una pel.lícula de Super-8 sobre una escalada divertida  al Peñón d’Ifach amb una concepció diferent anomenada La Fuerza del Destino de Foro Films.

Dimarts 17, segon dia, un audio-visual sobre paracaigudisme a la muntanya amb unes escenes molt estètiques anomenat Parapentes – Ales de Muntanya a càrrec de Nil Bohigas. També es projecta l’audio-visual El Regne de l’Asgard igualment de Nil Bohigas.

 

Dimecres 18 de maig es gaudeix de la projecció Això és Patagònia d’Oscar Cadiach amb intents al Cerro Torre. També es projecta una pel.lícula de 16 mm anomenada Añisclo – Imágenes de un Cañón que recull el primer descens integral del riu Vellós a Añisclo força espectacular.

Dijous 19 de maig gaudim de Everest sin Oxígeno de Reinold Messner i Peter Habeler, vídeo de la primera ascensió a l’Everest sense oxígen. També gaudim de l’audio-visual Imatges a càrrec de Carles Vallés en el cual presenta les seves ascensions més significatives.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s