.2a SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA

18, 20 i 22 de maig de 1987

Aquesta segona edició ve marcada per la col·laboració del Grup d’espeleologia de Badalona que celebrant el seu XXVè aniversari,  s’adhereix a la Setmana de Muntanyisme de Badalona.

El primer dia es projecta Free Rock que presenta una combinació musical, postures, moviments i gestos “free” a diversos indrets del pais, escalada urbana, el naixement del 8A a Montserrat i Siurana…

Aquest primer dia 18 de maig també es projecta Panticosa 7-B, reportatge sobre el 1r Concurs d’Escalada Esportiva a Espanya.

El segon dia, dimecres 20 de maig es projecta les Principals cavitats del massís del Sistema Badalona i la integral més fonda del món B-15, B-1  Surgència d’Escuain. També es projecta una pel.lícula d’espeleologia: Alpes Subterranis.

Segona Setmana El tercer i últim dia 22 de maig, es presenta una  de les realitzacions de més envergadura del super-himalaïsme mundial a càrrec d’Enric Lucas i Nil Bohigas escalant en estil alpí a la cara sud de l’Annapurna, 4.000 m de desnivell, cim central 8.061 m , i desdens en ràpel per la mateixa cara sud !

Annapurna, cara sud.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s