33ena SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA

24, 25 i 26 d’abril de 2018

BANNER faceook2018

Seguint amb el nostre compromís amb els amants de la muntanya, tornem un any més amb la SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA. Enguany arriba a la 33ena edició, consolidant, així,  la maduresa d’aquest esdeveniment que apropa a la ciutat de Badalona la passió que representa tot el que envolta la natura.

Com a entitat, ens sentim molt orgullosos a comprovar que ens seguiu acompanyant per a fer més llarg aquest camí tan engrescador.

Us presentem novament un magnífic programa que comptarà amb Oscar Cadiach,  Sílvia Vidal i Arkaitz Yurrita.

ORIGInAL TZ Cartell 33a setmana de muntanyisme de badalona 2018.

Dimarts 24 d’abril

ESCALANT LA CUA DEL DRAC

El Broad Peak 8.047m Karakorum Pakistan

A Càrrec d’Oscar Cadiach

Un dels dos alpinistes catalans que han aconseguit conquerir els 14 vuit-mils ens presenta l’ascensió al Broad Peak de 8.047 metres, darrer cim que l’ha ajudat a tancar aquesta gran gesta, un gran colofó a tota una dilatada trajectòria, tant extensa com fructífera, que de ben segur ens encisarà.

Oscar_Cadiach_Broad_Peak

Oscar_Cadiach_Broad_Peak_CampBase_2

Dimecres 25 d’abril de 2018

UN PAS MÉS

A càrrec de Sílvia Vidal

“Un pas més”  és com Sílvia Vidal va batejar l’obertura que va realitzar a Alaska l’estiu passat. Es tracta d’un avanç en la trajectòria i determinació d’una de les escaladores de gran paret més destacables del món.

Fidel al seu estil i després de 17 dies a la paret va obrir aquesta via al pic Xanadú  totalment en solitari sense cap ajuda externa, sense radio, sense telèfon…

Silvia_Vidal_Big_Wall_Alaska_Moltes_Motxilles

 

Silvia_Vidal_Big_Wall_Alaska_Paret_1

Dijous 26 d’abril de 2018

AL OTRO LADO DE LA CUERDA

A càrrec d’Arkaitz Yurrita

Arkaitz significa “roca” en Euskera. Aquest és el nom del nostre protagonista: escalador i aperturista que treballa com a guia d’alta muntanya.

El documental impactant, que ens presenta, neix d’una proposta compartida amb els seus amics, tots grans escaladors amb un estil en comú, i que té com a objectiu filmar les grans parets del Pirineu. A més a més, tracta sobre l’ètica, els valors i la naturalesa de l’escalada.

Arkaitz_AlOtroLadodelaCuerda_dibuix_rètol

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arkaitz_Pala_neu_piolet