32a SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA

2, 3 i 4 de maig de 2017

banner facebook 2017

Benvolguts amants de la muntanya,

Com cada mes de maig la nostra entitat vol apropar el món de la natura a la ciutat de Badalona i és per això que tornem a organitzar la Setmana de Muntanyisme de Badalona que enguany arriba a la 32ena edició, fet  que ens demostra la consolidació i la bona salut que té aquest esdeveniment tan esperat per tothom que ens segueix i ens espera amb una gran expectativa any rere any.

Durant tres dies gaudirem d’unes projeccions amb tres disciplines molt diferents, aquestes aniran des de l’escalada esportiva arreu del món cercant les millors parets als llocs més exòtics, passant per uns descensos amb esquís per les vessants més vertiginoses sempre buscant lliurement les línies més salvatges i directes en la modalitat de Freeride  i finalment acabarem gaudint de la llarga trajectòria d’un gran alpinista al que retrem un merescut homenatge.

Us hi esperem a tothom perquè, com molt bé sabeu, aquesta Setmana de Muntanyisme de Badalona sense vosaltres no seria possible .

Amunt, sempre amunt !

pantalla3_SetmanaMBDN_2017

Cartell 32a Setmana de Muntanyisme de Badalona 2017

Dimarts 2 de maig

SOUTH LINES

A càrrec d’Aymar Navarro

Aymar_Navarro_4

El nostre primer convidat, Aymar Navarro, aranès i amb 27 anys ens farà tremolar amb els seus vertiginosos descensos amb esquís realitzats en terres argentines juntament amb el seu inseparable amic Adrià Millán.

Aymar_Navarro_6

 

Aquests dos freeriders ens mostraran des d’un altre angle molt diferent la forma de viure la muntanya. Ells busquen esquiar les vessants més extremes i alguns dels seus descensos són primícies que de ben segur trigaran temps en tornar-se a repetir.

Aymar_Navarro_1

Aymar_Navarro_3

Dimecres 3 de maig

DOS MANOS PARA DOS PASIONES

A càrrec de Raquel Hernández Barreiro

2mans2passions!!!Raquel_Hdez_3

Amb aquest títol de projecció tan suggerent, l’escaladora canària Raquel Hernández, ens presentarà la seva trajectòria com escaladora i tot allò que l’ha  portat a l’escalada esportiva: l’instint de superació i lluita, conèixer-se a si mateixa, aprendre a guanyar i a perdre, experiències, el món professional de l’escalada, els viatges, les amistats…Tanmateix, ens explicarà com ha pogut compaginar aquesta passió amb la seva altre gran passió i professió que és la música.

Raquel_Hdez_1

Raquel_Hdez_4

Dijous 4 de maig

VIVÈNCIES

A càrrec de Jordi Pons Sanjinés

 Jordi Pons 2007 Saca Gran  MAS DEPORTE

En Jordi Pons, pioner i precursor de l’alpinisme a Catalunya, ens delectarà amb una projecció autobiogràfica en forma d’imatges que recullen les millors ascensions realitzades en el decurs dels anys des de les primeres escalades estatals a les parets Nord dels Alps (Cerví, Eiger, Grans Jorasses) fins aconseguir el cim verge de l’Annapurna Est de 8.026 metres d’altitud, conquesta amb la que s’inicia una etapa inèdita fins llavors a casa nostra.

Jordi Pons 2016  Pas de Mahoma MAS DEPORTES

Jordi_Pons_Joan_Quintana_2