31a SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA

24, 25 i 26 de maig de 2016

banner 2 facebook 2016

Amb el nostre desig d’apropar la muntanya a la ciutat de Badalona, tornem un any més amb la SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA, que enguany fa 31 anys.

Tots els ingredients que ens fan sentir passió per la muntanya, tornaran a aparèixer amb la seva millor expressió.

Ens agradaria poder-vos engrescar a compartir novament amb nosaltres emocions intenses veient les darreres i actuals activitats que els nostres convidats que hem triat per aquesta edició de ben segur ens transmetran.

Estem convençuts que, gràcies a la vostra presència, aquesta nova Setmana serà tot un èxit.

SEMPRE AMUNT !

LogoLaSetmana

Cartell  31a Setmana de Muntanyisme de Badalona 2016

Dimarts 24 de maig

Dels Alps a Yosemite amb una càmera de vídeo: fotografia i imatges aèries

A càrrec de Marc Subirana Camps

Subirana_panaroma

El relleu generacional mai ha estat un problema al món de l’alpinisme. Tampoc a casa nostra. El nostre protagonista n’és una prova inequívoca. Amb un bagatge d’altíssim nivell malgrat la seva joventut, i combinant l’escalada de dificultat amb la producció d’audiovisuals de gran qualitat, l’obra de Marc Subirana esdevé un autèntic espectacle pels sentits. Deixem-nos-hi emportar sense cap risc.

Subirana_marcdron

Dimecres 25 de maig

Quan es vol, es pot!

A càrrec de Núria Picas Albets

NuriaPicas_2

Repassarem la vida de la Núria des de la seva descoberta de la passió per la muntanya fins a la seva consolidació con una de les millors atletes de TRAIL RUNNING del món, que l’ha permès obtenir un munt d’èxits gràcies a la seva constància, esforç i l’optimisme que la caracteritza per demostrar-nos que Quan es vol, es pot!

Nuria Picas-Ultra Pirineu 2015-Oriol Batista(3)

Nuria Picas-Transgrancanaria 2015(2)

Dijous 26 de maig

La primera invernal del Nanga Parbat (8126m) como reto

A càrrec d’Alex Txikon

AlezTxikon_1

El dia 26 de febrer de 2016 i Alex Txikon figuren ja entre les dates i noms assenyalats en la història de l’alpinisme mundial.A les 15:37 (hora pakistanesa) l’escalador de Lemoa arribava —al costat del  pakistanès Ali Sadpara i de l’italià Simone Moro— al capdamunt del Nanga Parbat (8.126 m ) i conquistaven per fi l’anomenada “Muntanya Assassina” en l’estació més freda de l’any, creuant així la penúltima frontera del ochomilismo hivernal…Les dificultats tècniques pròpies de la ruta escollida (ruta Kinshofer del vessant Diamir) no li van posar fàcil. No obstant això, Txikon i el seu equip van saber aprendre d’experiències prèvies, i actuar d’acord amb una bona estratègia logística, dur treball en equip i també altes dosis de paciència.

AlexTxikon_3

AlexTxikon_4