28a SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA

28, 29 i 30 de maig de 2013

mostra_BANNER_FACEBOOK_setmana_de_muntanyisme_2013

Una edició més la Setmana de Muntanyisme de Badalona es presenta davant de tots aquells amants de la muntanya amb l’objectiu, entre altres, d’aportar una bafarada d’aire fresc davant els moments difícils que ens envolten, amb la simple finalitat d’acostar-nos l’actualitat del moment, representada en aquesta nova trobada per persones rellevants de del món de l’alpinisme.

Convençuts de la qualitat del programa d’aquesta edició, esperem comptar novament amb la vostra acollida i fidelitat per compartir experiències viscudes per tres alpinistes als quals la seva gran passió els ha conduït a abordar projectes tant sorprenents com fascinants.

Agraïm la vostra presència per compartir amb l’organització dels valors i motivacions de l’afició que ens uneix.

Gaudim la Setmana amb força!

LogoLaSetmana
CARTELL 28a Setmana de muntanyisme 2013_Mod.Dimarts 28

LA PRIMERA SUBIDA DEL NANGA PARBAT POR LA ARISTA MAZENO

A càrrec de Cathy O’Dowd

L’alpinista sud-africana resident a Andorra va formar part de l’expedició britànica que va obrir una nova ruta al Nanga Parbat a través de l’aresta Mazeno, en estil alpí. Amb 9 km, és l’aresta més llarga d’un vuit mil. Segons la revista d’escalada Desnivel: una de las más grandes epopeyas himaláyicas jamás contadas. Era la gran escalada de un ochomil del 2012. Nominada i premiada entre les sis millors activitats del món de l’any, amb el Piolet d’Or 2013, màxim guardó del món de l’alpinisme.

Fotos CathyFotos Cathy 11

Dimecres 29

LA INVESTIGACIÓN  EN LOS ACCIDENTES DE MONTAÑA

ESCALADAS INVERNALES EN EL PIRINEO

A càrrec d’Isidoro Sánchez

Isidoro Sánchez, conegut com en Chiro, ens mostrarà dues projeccions: la primera, relacionada amb la seva feina com a membre dels serveis de rescat de la Guàrdia Civil en Jaca. En la segona, veurem unes obertures de cascades de glaç a l’hivern, en les valls de Canfranc, Pineta, Formigal i Gavarnie. Chiro és un gran coneixedor de tots aquests indrets, ja que hi realitza la major part de les seves activitats.

P1070358

chiro02_1

Dijous 30

CAMINANDO POR LOS ALPES

A càrrec de Manu Córdova

Caminando por los Alpes és un audiovisual que ens mostrarà l’evolució d’aquest alpinista aragonès des de les seves primeres rutes pels Alps fins les últimes i difícils ascensions com “No siesta”, “Gabarrou Silvy” o la mítica “Divine Providance”. Durant quaranta minuts Manu Córdova ens intentarà desvetllar amb tots els pèls i senyals aquestes ascensions (plantejament, entrenaments, logística, etc.).

El_Velo_de_la_Novia_Canfranc_MAR._2005_083

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s