CLOENDA DE LA 26ª SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA

Gran èxit d’assitència de públic a la 26ª SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA.

El Teatre Zorrilla durant els tres dies que va durar la 26ª Setmana de Muntanyisme de Badalona es va omplir d’un nudrit nombre de persones de totes les edats, des dels més menuts fins els més adults, tothom dessitjant gaudir d’unes imatges amb les que poder sentir i compartir les experiències vivides pels convidats d’aquesta 26ª edició de La Setmana.

Dimarts 17, la Mireia Miró va omplir d’espectació el Teatre Zorrilla perquè amb tan sol 23 anys d’edat ja ha estat subcampiona i campiona d’Europa i del món en diferents ocasions en esquí de muntanya així com en curses de muntanya com ara la darrera victòria al Kilòmetre Vertical de la Arlés/Tech.

Després de la seva projecció i posterior col.loqui i del sorteig de material i llibres de muntanya, la Miriam va rebre de part de l’Ajuntament una estatueta d’una dimonieta en

record de la seva estada a Badalona i com a conmemoració del 50 ANIVERSARI de l’Agrupació Excursionista Bufalà ,també va haver de signar un munt de dedicatories als seus admiradors i admiradores que li van demanar entusiasmats de poder veure cara a cara aquesta gran esportista.

Dimecres 18 va tocar el torn al tàndem Josep Ma Esquirol i David Palmada, pels amics i amigues  “Tato i Pelut”. Aquesta singular i simpàtica parella van crear una gran espectativa amb la seva activitat i projecció feta a l’Illa de Bafin al Pol Nord anomenada OBJECTIU: SENSACIONS     que no va deixar a ningú/na indiferent.

Com es habitual, després de la projecció tothom va poder obtenir respostes els dubtes i  questions envers en Tato i el Pelut i les seves activitats muntanyenques i d’altres també tot amb un gran sentit d’humor i ple de rialles que omplien el teatre. En acabar el col.loqui i el sorteig també van rebre l’estatueta de la dimonieta com a record de la seva estada en Badalona, per finalitzar la velada van haver d’emplear-se a fondo signant dedicatories a dojo.

Dijous 19, dia de la cloenda d’aquesta 26ª edició en Patrick Gabarrou, un dels alpinistes francesos més important de tots els temps, amb els seus 60 anys i tota una vida dedicada al món de la muntanya ens presentava DENT BLANCHE, LA BELLE INCONNUE.

La sala estava ben plena de persones amb molta curiositat per comprovar si realment aquest escalador és tan afable, humil i amistós com diuen tots aquells que l’han conegut. i el coneixen , cosa que va demostrar en escreix malgrat que no parlava gaire català ni castellà, però amb l’ajuda inestimable de l’amic Joan Quintana que feia de traductor ningú va quedar desegut de la personalitat d’aquest alpinista , gran amant també, segons va dir al públic, dels Pinireus.

A l’acte de cloenda d’aquesta 26ª edició van participar el Sr.Albert Tomàs, regidor de l’Àrea d’Esport i Joventut de l’Ajuntament de Badalona , el Sr. Ramón Tornero en representació de  la Federació d’Entitats Excursionistas de Catalunya i en Joan Quintana com a traductor d’en Patrick, després dels parlaments de cadascú se’ls va fer entrega d’unes estatuetes de Roca i Pi com a record de Badalona, tanmateix es va fer entrega d’una altre estatueta a la sòcia més antiga de l’entitat  i una placa a la Junta directiva en  record de la conmemoració del 50 Aniversari de l’Agrupació Excursionista Bufalà.

Després de tot el protocol es va poder gaudir de la projecció que ens portava en Patrick, dir que es va trobar a faltar una subtitulació del film perquè pels qui no enteníem el francés se’ns va fer difícil seguir el fil de la película, no obstant aixó va agradar força perquè es notava que havia estat filmada amb una gran dosi de recursos ,d’esforç i d’il.lusió.

Tras l’habitual col.loqui que va ser força interessant i del sorteig en Patrick Gabarrou es va veure obligat a fer un sense fi de signatures així com unes quantes fotografies amb els seus  i seves fans.

I aixó va ser tot per aquest any, tant bon punt hagin passat les vacances d’estiu i amb les forces recuperades començarem a preparar la següent edició.del 2012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s