.1a SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA

5,7 i 9 de maig de 1986

L’Agrupació Excursionista Bufalà en commemoració del XXVè Aniversari de l’entitat enceta un cicle de projeccions a través de les quals vol donar a conèixer els nous conceptes de l’alpinisme i col.laborar perquè els seus practicants a Badalona tinguin una acurada i completíssima preparació per poder acréixer el seu grau d’esportivitat i confiança alhora de potenciar, amb activitats socials i culturals, l’amor i respecte per la muntanya i tenir cura de la seva conservació, dintre del seu marc natural.

Del 15 al 29 d’abril l’entitat organitza una exposició al REFUGI amb diferents materials utilitzats en l’escalada i l’excursionisme. També es fa un recull de fotografies històriques tant d’activitats fetes per membres de l’Agrupació com de persones rellevants fent diferents activitats.
Gel Galàctic de Joan Quintana
  • El dia 5 de maig l’escalador Joan Quintana presenta la seva projecció GEL GALÀCTIC .
  • El dia 7 de maig es presenta la projecció BAGIRATHI-84 (Via Estel Impossible) realitzada a l’Himàlaia pels escaladors Nil Bohigas i Enric Lucas.
  • El dia 9 de maig es presenta la projecció del film reportatge HEM FET EL CIM !  EVEREST-85, ascensió realitzada per un grup important d’escaladors de l’època.
Bhagirathi-84 i Hem fet el Cim ! Everest-85

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s